“Ja sam stvarno rekla šta sam mislila”: Tanja Savić iskreno o SUKOBU sa Anom Nikolić

Tanja se, gostujući u jednoj emisiji, osvrnula na brojne teme, a među njima je i sukob sa koleginicom koji se nedavno desio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Folk zvezda Tanja Savić, poslednjih godina često je bila na naslovnim stranama zbog turbulentnog odnosa sa bivšim suprugom.

Naime, Tanja je, gostujući u jednoj emisiji, otkriva za početak da li je izvesni Nikola osvojio njeno srce.

– Ja imam svog fitnes trenera Nikolu i stvarno lepo radimo, ali zaista nema ničega među nama – rekla je pevačica.

Tanja ističe da je veoma emotivna, kao i da često ume da zaplače, a da za to nema nikakav razlog.

– Imam pomešane i zakopane emocije, koje sada izlaze na površinu, pa mi se dogodi da nekada budem tužna, a da ne znam razlog tome – kaže pevačica i otkriva da je uticaj njenog bivšeg muža na decu iskorenjen.

– Sada je sve drugačije, dobila sam starateljstvo. Što se tiče viđanja dece, otac se ne oglašava, tako da ne znam šta da kažem po tom pitanju. Ja bih istrpela sve zarad sreće svoje dece i viđanje sa ocem, ali u zajednici ne možemo da budemo više – istakla je ona.

Nedavno je Tanja Savić, slučajno započela sukob sa Anom Nikolić, kada je izjavila da joj je žao koleginice. Ana je na te reči u svom maniru odgovorila, a Tanja ističe da nije upućena u komentar starije koleginice.

Foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

– Ja sam rekla stvarno šta sam mislila, kao prijatelj i kao koleginica. Imala sam najbolju nameru – zaključila je Tanja u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1.

Podsetimo, Tanja Savić, iako još nije pronašla čoveka svog života, priznaje da bi želela da pronađe partnera s kojim bi dobila ćerku, koja bi se zvala Alisa.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar