Detalji UŽASA u Zrenjaninu: Osumnjičeni da su SATIMA mučili ženu, na telo joj urezivali inicijale

Žrtva je živela sama, a uhapšeni su iz istog mesta, praktično su komšije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Muškarci Lj. N. (32) i njegov maloletni drug (17) iz okoline Zrenjanina, osumnjičeni su da su pre dva dana upali u porodičnu kuću jedne žene (68), prvo je mučili, a zatim zverski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Kako beogradski mediji saznaju, žrtva je živela sama, a uhapšeni su iz istog mesta, praktično su komšije.

– Žena živi sama i sumnja se da su to osumnjičeni znali pa su tako 16. marta uveče upali u njenu kuću. Nesrećna žena se uplašila, a oni su bili veoma nasilni prema njoj, kaže naš sagovornik medijima i nastavlja:

– Udarali su je rukama i nogama svuda po telu, pretili joj da će je zaklati, ubiti i da od nje neće ostati ništa. Jeziva tortura trajala je nekoliko sati, a nasilnici su surovo, u jednom trenutku, uzeli nož i počeli da se iživljavaju nad njom.

Kako navodi sagovornik za medije, žrtvi su zatim naneli povrede.

– Nožem su ženi na telo urezali inicijale, kaže izvor jednog beogrdskog portala upoznat sa slučajem i dodaje:

– Kada su završili sa iživljavanjem, ostavili su je da nepomično leži nasred kuće, a oni su pobegli. Šta su tačno ukrali iz njene kuće nije sa sigurnošću utvrđeno.

– Žena je ležala sve do jutra, dok nije malo došla sebi i dobila snage da pozve pomoć. Navodno je pozvala komšiju, koji se šokirao prizorom koji je zatekao, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Povređena i izmučena žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gde su joj konstatovane brojne povrede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je žena silovana.Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar