Održava se prvi festival KREATIVNIH mama u Srbiji: Povedite decu, program će biti RAZNOLIK

Dođite da se zajedno družimo i podastaknemo kreativnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Koliko su mame iz Srbije kreativne, pokazuje to da će se drugog aprila okupiti čak 25 dama koje će imati priliku da prikažu svoje ručne radove na kojima vredno i svakodnevno rade. U pitanju je Festival krativnih mama koji će se održati u prostorijama Dorćoj platza u nedelju, drugog aprila, od 10 do 18 časova. 

Osim što će na festivalu biti prikazani broj radovi koji su namenjeni deci i majkama, organizovaće se i razne radionice za decu, savetovalište za roditelje, ali i pozorišna predstava u večernjim satima.

Festival kreativnih mama ima za cilj da promoviše ručne radove i u prvi plan istakne kreativnost i talenat. Mnoge žene su ručnim radovima počele da se bave iz hobija, a zatim im je pružena prilika da kroz hobi ostvare i zaradu, te je ovo dobar način da se njihov rad dodatno podstakne i promoviše.

Ponuda na festivalu je veoma raznolika: osim raznih aksesoara za bebe, imaćete priliku da pronađete i modne detalje poput torbi, ali i ostale stvari koje su potrebne mamama kada izađu iz porodilišta: pamučne pelene, gnezda za bebe, interaktivne igračke i, u poslednje vreme poznate, tihe knjige, patofne za bebe, ali i uskršnji asortiman i razne predmete koje možete dati na poklon, poput ručno crtanih šolja.

Foto: Instagram/keksolina_keksici

U okviru festivala imaćete priliku da učestvujete u četiri različita sadržaja:

1. Izložba kreacija mama učesnica festivala (25 kreativnih mama iz Srbije).

2. Zabavni i interaktivni program za decu.

3. Savetovalište za roditelje (stručnjaci koji su veoma aktuelni roditeljima biće im na raspolaganju za konsultacije i savete)

4. Predstavljanje nekih proizvoda za trudnice, bebe i mame.

Program Festivala po satnici

Od 10 – 18 časova – Izložba kreativnih mama.

Od 10 – 18 časova – Savetovanje roditelja.

Od 10 – 12 časova – Savetovanje roditelja.

Od 11 – 12 časova – Haos animatori – Animacija dece kroz program animatora.

Od 12 – 14 časova – Roditeljima su na raspolaganju mnogobrojni stručnjaci za dobijanje saveta o deci i njihovom razvoju.

Od 14 – 15 časova – Radionica – Pravilno držanje tela deteta i mame.

16,15 – 17 časova – Koncert – Muzički program za bebe i decu.

Foto: Instagram/mohoobaby

Dobrodošli!

Ukoliko želite da podržite kreativne mame i njihove radove, dobrodošli ste na Festival kreativnih mama u nedelju, drugog aprila u prostorijama Dorćol Platza. Dođite da se družimo, upoznamo, razmenimo iskustva i zajedničkim snagama podržimo i podstaknemo kreativnog naših mama!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar