Nesalomiv je: Ibrahimović dobio poziv u reprezentaciju Švedske u 41. godini (FOTO)

Selektor Jane Anderson je odlučio da ga uvrsti na spisak igrača za naredne obaveze reprezentacije Švedske u kvalifikacijama za EURO 2024

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Antonio Calanni

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović koi se nedavno oporavio od povrede i vratio u tim Milana, sada je dobio poziv da se vrati u nacionalni tim.

Selektor Jane Anderson je odlučio da ga uvrsti na spisak igrača za naredne obaveze reprezentacije Švedske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Belgije i Azerbejdžana.

– Zlatan se potpuno oporavio, spreman je, nalazi se u sjajnoj formi, bez obzira što dugo nije igrao i odlučio sam da ga pozovem. On je neko ko može da pomogne ekipi, kako na terenu, tako i van njega – obrazložio je svoju odluku da pozove igrača koji ima 41 godinu selektor Anderson.

Na Andersonovom spisku se nalaze: golmani – Viktor Johanson, Kristofer Nortfelt, Robin Olsen; odbrana – Džoel Anderson, Ludvig Augustinson, Hjalmar Ekdal, Gabrijel Gudmundson, Isak Hin, Emil Holm, Edvin Kurtulus, Viktor Lindelef, Karl Starfelt; vezni red i napad – Viktor Klason, Albin Ekdal, Entoni Elanga, Emil Forsberg, Samuel Gustafson, Viktor Gekereš, Aleksander Isak, Zlatan Ibrahimović, Jesper Karlson, Jesper Karlstrem, Dejan Kuluševski, Kristofer Olson, Robin Kvajson, Matijas Svanberg.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar