Otac pretučenog mladića (19) u Bačkoj Palanci: Pitali ga “da li si ti Trivo”, pa počeli besomučno da tuku

Mladić je od batina pao u nesvest

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ nr

– Šokiran sam šta se dogodilo mom sinu! Dete je jedva izvuklo živu glavu zbog nekih huligana koji su iz čista mira prišli mom detetu i pretukli ga toliko da sada ne zna ni ko je – ovim rečima započinje svoju potresnu ispovest Pera Janjić otac, otac mladića Jovana (19) koji je brutalno pretučen u noći između subote i nedelje dok je u Bačkoj Palanci čekao taksi sa devojkom.

Kako smo ranije pisali, Jovana su pretukla četvorica maloletnika iz čista mira zbog čega je ovaj mladić zadobio teške telesne povrede – krvarenje na mozgu, slomljena jagodična kost i jedno oko mu je zatvoreno.

Kako priča Jovanov otac Pera, kobne večeri njegov sin bio u provodu sa devojkom, i da se u parku na klupi našao jer je čekao taksi sa devojkom.

– Prišla su mu dvojica napadača i obratila mu se rečima “da li si ti Trivo” kada je rekao da nije, oni su nešo gunđali, a zatim otišli, ali ne zadugo. Kroz nekih pet minuta vratili su se ali u pojačanom sastavu. Njih četvorica prišla su mom Jovanu i njegovoj devojci, i počeli da ga tuku motkama i štanglama – kaže otac povređenog.

On dodaje da su Jovana nemilosrdno tukli toliko da je pao u nesvest.

– Srušio se na zemlju, a nasilnici su pobegli. Njegova devojka se zbunila, jadno dete, šta će i ona se uplašila. Moj sin je sada u bolnici i hvala Bogu nalazi se van životne opasnosti. Ima unutrašnje krvarenje mozga, slomljena mu je jagodična kost i zatvoreno mu je oko. Sada je u svesnom stanju i nadam se da će se ubrzo oporaviti – kaže otac pretučenog mladića i dodaje da Jovan sada ima amneziju i pita se zašto je u bolnici.

– Doktorka mi je navela da je sva sreća da je preživeo, jer da ga je neki od nasilnika udario samo dva milimetra sa leve strane bilo bi koban po njega. Jako mi je teško da ga gledam u takvom stanju, ali najbitnije mi je da je živ i da će biti dobro – navodi on i dodaje je njegovog sina pretukla grupa mladića iz navijačke grupa “Familija” koji, prema njegovim rečima mnogima stvaraju probleme.

– Dvojica maloletnika prema rečima policije teretiće se za pokušaj ubistva mog sina, a za ostalu dvojicu i dalje se delo kvalifikuje. Boriću se za svoje dete, koje mrava ne bi zgazilo. Nedužan je, a neko je iz nekog svog ludila odlučio da mu oduzme život – kaže čovek i dodaje:

– Jedan od maloletnika koji je učestvovao u napadu nad mojim sinom je pre 10 dana nožem izbo čoveka i našao se na slobodi. Eto, šta će takav klinac na slobodi.

Maloletnici su brzom reakcijom policije identifikovani i određen im je pritvor.Izvor: Blic, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar