Dvojica braće pretukla nasmrt MLADOŽENJU: Kamera uhvatila šta su radili pre nego što su mu razbili glavu

Kriminalci su ubrzo uhvaćeni sa sve fotografijama sa venčanja u džepu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Dva brata koji su ubili mladoženju samo nekoliko sati nakon njegovog venčanja 2019. konačno su osuđena i trebalo bi da im izreknu kazne kasnije ovog meseca, prenosi People.

Džo Melgoza je slavio svoju ženidbu 14. decembra 2019. godine, kada je napadnut u dvorištu kuće rođaka u Činu u Kaliforniji. Roni (31) i Hosue Kastanjeda (22) osuđeni su za ubistvo drugog stepena 9. februara. Oni su takođe proglašeni krivima za napad smrtonosnim oružjem za povrede koje je zadobio Melgozin brat Huan Bustamonte.

U sitne sate 15. decembra, Melgoza je bio na svom venčanju kada su braća Kastaneda upala nepozvana.

– Živeli su u blizini i verovatno su čuli za proslavu i otišli ​​tamo – saopštilo je okružno tužilaštvo.

Kasnije su viđeni na svadbi kako plešu i fotografišu se sa ženama koje su bile tamo. Napustili su zabavu, ali su se kasnije vratili iza kuće. Mladoženja nije znao da su se vratili. Braća su stajala iza ograde i rugala se Melgozi govoreći mu da skoči na drugu stranu, navodi tužilaštvo.

– Kada su Melgoza i njegova porodica preskočili ogradu, braća su počela da ih udaraju palicama i pesnicama. Jedan član porodice uspeo je da uzme štap od jednog od braće koji je uleteo u kuću. Pratio ih je Melgoza, koji je potrčao nenaoružan u dvorište. Nekoliko minuta kasnije viđena su braća Kastanjeda kako preskaču ogradu te kuće sa jednom palicom, koja nikada nije pronađena – navodi se.

Policija je došla na lice mesta nakon što ju je pozvao povređeni rođak, ali je kasnije pronašla Melgozino telo u istom dvorištu odakle su pobegla braća Kastanjeda. Preminuo je za samo nekoliko minuta od teške povrede glave tupim predmetom.

Hosue je rekao policiji da nije bio na venčanju, ali su fotografije njega i Ronija sa gostima pronađene u njegovom džepu nakon hapšenja.

Na stranici „GoFundMe“, otvorenoj nakon Melgozine smrti radi prikupljanja novca za sahranu, žrtva je opisana kao „voljeni sin, brat, otac, rođak, partner, član porodice i prijatelj“. Iza Melgoze su ostala udovica i ćerka.



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar