Otac mališana iz Novog Pazara ne zna da su mu deca stradala: Oglasio se njegov brat

Tuga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Drustvene mreze

Amra, majka četvoro mališana koja su se ugušila u požaru u Novom Pazaru, trudna je, potvrdio je njen dever. Trudnoća joj je otkrivena kada su je doktori pregledali zbog povreda koje je zadobila u požaru.

Ona je još uvek u bolnici, a njenom mužu Ahmetu još niko nije rekao da su im deca stradala.

– Amra je saznala da je u drugom stanju, reč je o ranoj trudnoći, prvom trimestru. Ona je i dalje u sanatorijumu, lekari su mi rekli da je stabilno, samo ni sa kim ne razgovara – rekao je za Alo Ahmet, i dodao da je juče prvi put video brata u bolnici.

– Po savetu lekara, nisam mu rekao za bebu. Pitao me je kako su mu deca, nisam imao srca da mu kažem šta im se desilo. Jedva je govorio, ali nadam se da će biti dobro. Pogotovo što je konačno zakazana druga operacija presađivanja kože, jer su se prijavila tri donora, osim brata došao je još jedan rođak i jedan državljanin Srbije – rekao je za Alo! Ahmet.

Abdul je prvi put operisan 9. marta i taj zahvat je bio uspešan, ali mu je neophodna još jedna operacija.

Podsetimo, tragedija u kojoj je nastradalo četvoro dece uzrasta od 6 meseci do 6 godina, dogodila se 5. marta u stambenoj zgradi u Novom Pazaru. Deca su se ugušila ugljen-monoksidom, pokazala je obdukcija.

Njihov otac Abdul, inače državljanin Egipta, pokušao je da ih spase i tom prilikom je zadobio teške opekotine po celom telu, izgorelo mu je 35 odsto kože. On je u kritičnom stanju prevezen u Univerzitetski klinički centar Srbije, gde su mu se lekari borili za život. Stradala je i Amra, kod koje nisu konstatovane povrede opasne po život i koja ima opekotine na 18 odsto tela. Ona je, nakon što su joj lekari u Novom Pazaru saopštili strašnu istinu o smrti sve četvoro njene dece prevezena u bolnicu „Laza Lazarević“ u Beogradu, gde se i dalje nalazi.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar