Lotar Mateus veruje u Bavarce: “Ovo je najbolji tim Bajerna u smislu kvaliteta svih vremena”

On je istakao da je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić sastavio tim "od 20 zvezda"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Nekadašnji fudbaler Bajerna Lotar Mateus izjavio je danas da klub iz Minhena može ove sezone da trijumfuje u Ligi šampiona, ali je dodao da su Real i Mančester siti najveći favoriti za osvajanje ovog takmičenja, prenosi Bild.

Bajern je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja eliminisao Pari Sen Žermen:

– Ako su svi igrači u formi onda je ovo najbolji tim Bajerna u smislu kvaliteta svih vremena. Bajern sada ima 20 igrača, koji konkurišu za startnu postavu. U moje vreme ih je bilo 13, kasnije 16, 17. Međutim, danas možete da napravite pet izmena – objasnio je Mateus.

On je istakao da je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić sastavio tim “od 20 zvezda”:

– Pre oko dve godine sam rekao da ekipa Bajerna nije tako dobro izbalansirana. Ne mislim da je to zbog moje kritike, ali izgleda da je došlo do promena u klupskoj strategiji. Bajern je bio vrlo aktivan u poslednja dva prelazna roka. Salihamidžić je zaslužio sve pohvale. Bajern je sposoban da osvoji Ligu šampiona, ali su najveći favoriti Real i Mančester siti – zaključio je Mateus.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar