Srpska “veza”: Stanković grlio Vlahovića i otkrio o čemu su razgovarali posle Dušanovog promašenog penala

Inače, na ovom meču strelac gola za Sampdoriju bio je i Filip Đuričić, dok je Filip Kostić upisao asistenciju za Juve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Ne ide Dušana Vlahovića u poslednje vreme u Seriji A kada su u pitanju golovi, što je pokazao i u nedeljnoj utakmici protiv Sampdorije u kojoj je njegov Juventus slavio sa 4:2!

Promašio je Vlahović penal, pogodio je i prečku u nadoknadi vremena i tako vezao svoj peti meč u startnoj postavi, u Seriji A, na kom nije tresao mrežu.

Da mu je lako – nije, ali je na kraju dobio podršku i od strane trenera Sampdorije Dejana Stankovića koji ga je grlo nakon meča.

– Dušan je sjajan napadač. Prolazi kroz težak period. Pričao sam sa njim kao otac sa sinom. Štaviše, ima godina koliko i moj najstariji. Ne sme da odustane, vrhunski je napadač. U ovim godinama karijere mogu da prolete i mora da se drži na vrhunskom nivou. Pronaći će kontinuitet, probiće led – poručio je Stanković pred kamerama DAZN televizije.

Inače, na ovom meču strelac gola za Sampdoriju bio je i Filip Đuričić, dok je Filip Kostić upisao asistenciju za Juve.

Domaćin je poveo sa 2:0, Sampdorija je za dva minuta izjednačila, da bi Juventus posle jednog spornog gola Rabioa u 64. poveo sa 3:2. Vlahović je penal promašio pet minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Sule u 94.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar