“U roditeljstvu sam sama”: Nataša Bekvalac otkrila o kome NE PRIČA iz ljubavi prema ćerkama

Ipak, Nataša tvrdi da joj nije lako da bude samohrani roditelj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke na kojima je sa ćerkama Hanom i Katjom, ali, kako je istakla, u roditeljstvu je sama.

– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muskarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored.

Ipak, Nataša tvrdi da joj nije lako da bude samohrani roditelj:

– Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve- iskrena je Nataša koja priznaje da poprilično kontroliše ćerku:

– Hana mi nikada ne kaže u lice da je smaram, ali kada prisluškujem njene telefonske razgovore, kaže to drugaricama.

– Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovu zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam- tvrdi Bekvalčeva koja je nedavno i mlađoj ćerki proslavila peti rođendan, a posebno ju je dirnula pažnja Hane prema Katji:

– Kada sam pročitala poruku koju je Hana napisala za Katjin rođendan, bukvalno sam se razmazala. Emotivno me je rasturila. Teške situacije nas naprave mudrijim i zrelijim, a nas tri smo baš imale teške godine. Protutnjale smo kroz jako težak period i iz tog perioda smo izašle kao pobednice. Od obe sam naučila mnogo i znam da su mi date da mi naučile životu- kazala je pevačica koja je otkrila koja je njena čarobna kombinacija za uspeh:

– Moja čarobna kombinacija je da sam i hrabra i luda. Luda sam po rođenju, a hrabra po čuvenju- kroz smeh je izjavila Nataša koja na neka pitanja nije mogla da odgovori, pa nije želela da otrkriva da li je Katja upoznala polubrata po ocu:

– Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću govoriti o tako privatnim stvarima. Verujem da ni ljude ne zanimaju takve pikantrije- kratko je kazala Nataša i dodala da sa starijom ćerkom ne mora da razgovara o prošlosti, jer su je zajedno prošle.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar