Otac je čuo čudan ZVUK, a onda je kuhinja odletela u vazduh: Zbog ovog UREĐAJA su svi u bolnici (VIDEO)

Cela porodica je zadobila opekotine u ustima i grlu, ali srećom nije bilo nastradalih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@mekalshan

U gradu Halifaksu u Velikoj Britaniji došlo je do velike eksplozije u porodičnoj kući. U bolnicu je prevezeno pet osoba nakon eksplozije i požara koji se dogodio 24. februara. Na društvenim mrežama pojavio se snimak eksplozije.

Na snimku se vidi muškarac koji uplašeno silazi niz stepenice sa sprata zbog neobičnog zvuka koji je dopirao iz dnevne sobe. U tom trenutku dolazi do stravične eskplozije. Ubrzo je nastao veliki plamen, a aktivirao se i alarm za dim.

Oštećena je kuhinja, a pet osoba je zadobilo opekotine u ustima i grlu. Pretpostavlja se da niko nije doživeo teže povrede. Vatrogasci navode da je požar izazvao električni motocikl koji se punio u kući. Baterija je stvarala preveliku toplotu i to je navodno uzrok požara prema rečima vatrogasaca.

– Iako su požari koji uključuju litijumske baterije uobičajeni, posedovanje snimka koji prikazuje silovitost razvoja požara nije. Na snimku se jasno vidi da je požar bio užasan, niko od nas ne bi želeo da se ovo dogodi u našim kućama – izjavio je jedan od vatrogasaca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar