Podignuta optužnica protiv fudbalera PSŽ: Tužilaštvo reagovalo na navode o silovanju!

Svanuo je najgori dan u njegovom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Ne tako davno Ašraf Hakimi bio je jedan od najsrećnijih ljudi na svetu. S Marokom je blistao na Mundijalu u Kataru, igrao za PSŽ vrhunski fudbal, a privatno imao život iz snova ljubivši suprugu Ibu Abuk, jednu od najljepših žena na svetu.

U životu se stvari za čas promene. Tako je očito i u životu Hakimija. PSŽ-ov bek odjednom se našao “u rupi”. Naravno, ne mora da znači da je kriv, tek će stvari da se razreše, ali u petak je, pišu francuski mediji, zvanično otvorena istraga u njegovom slučaju, jer ga je 23-godišnja devojka optužila za silovanje.

Žrtva je 26. februara otišla u policijsku stanicu Nožon-sir-Marn, gde je policiji rekla da ju je silovao 24-godišnji Marokanac.

U petak ujutro istraga je pokrenuta i Hakimi se našao u životno najtežoj situaciji. Njegovi advokati učiniće sve da ga odbrane, no slede žestoke pravne bitke. Kreću ispitivanja, potraga za dokazima, neke stvari tek treba da se iznesu na površinu.

Ašraf jasno tvrdi da je nedužan, to je poručio preko advokata, ali kao i u slučaju Danija Alvesa, koji je takođe optužen za silovanje, prete mu godine zatvora ako se dokaže da je zaista počinio ovaj neljudski čin i veliki zločin.

Njegova supruga i slavna glumica Iba Abuk navodno je odlučila da se rastanu. Već je obrisala neke fotografije s njim sa društvenih mreža nakon što su se pojavile optužbe za silovanje mlade žene.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar