Lalatović je nakon meča sa Vojvodinom žestoko udario po igračima: Izgledali su kao raspuštena banda

Treba pričati sa igračima, a ja ću isto da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam - poručio je trener Radničkog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Vrhunac lošeg niza rezultata za niški Radnički bio je današnji ishod meča sa Vojvodinom (4:0) koji je bio i najjasniji znak da je tim Nenada Lalatovića u ozbiljnoj igračkoj i rezultatskoj krizi.

Lalatović je nakon završetka utakmice otvoreno prozvao igrače.

– Čestitam Vojvodini na zasluženoj pobedi. Mom kolegi puno sreće u nastavku takmičenja, on zaslužuje sve ovo i sigurno će igrati Evropu sa Vojvodinom. Mi smo danas možda samo počeli korektno, ali opet iz naše čiste lopte im poklanjamo korner, onda Savić „ubija“ čoveka potpuno bespotrebno i pravi penal. Pa Mićin izlazi jedan na jedan i maši stoprocentnu šansu i onda tri moja igrača bukvalno gledaju Zukića dok postiže drugi gol. Posle toga, nismo imali šta da tražimo protiv ekipe koja je od nas dominantnija u svim aspektima. Brži su, bolje barataju loptom, fizički su dominantniji, bolje traže prostor. Još su stavili Čumića u špic, sa dva brza krila, ma samo se postavljalo pitanje konačnog rezultata. Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ko plaća – rekao je Lalatović.

Zatom je nastavio je da udara po igračima.

– Samo kad su mi sve vreme na oku, kad ih držim pod katancem, oni su onakvi kakvi treba da budu. Čim dođu ovde u Niš, kad izađu na ulicu, sasvim druga priča, ali to su neke stvari koje ostaju za svlačionicu. Ja im kažem, ja sam najmanji problem, ja ću sutra naći klub, ali šta oni žele od svojih karijera? Da li oni žele da igraju plej-of, da napreduju, ili se zadovoljavaju samo redovnom platom, prosekom? Treba pričati sa igračima, a ja ću isto da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar