Ivanović se oglasio pred debi Kampaca za Zvezdu u Evroligi: Meč možemo da dobijemo samo odbranom!

Na pitanje hoće li Zvezda možda reagovati i psolednjeg dana moguće registracije za Evroligu dovesti neko pojačanje, Ivanović je dao jasan odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju meč Evrolige protiv ekipe Bajerna, trener Duško Ivanović govorio je pred ovo gostovanje

– Sad počinje ovih devet finala za nas, jači smo za Fakunda, ali ostaje sve isto. Imaćemo igrača više, ali mi možemo da dobijemo meč samo kad igramo čvrstu i snažnu odbranu. Tad možemo da igramo protiv bilo koga. Moramo da verujemo i to je ono što čini ovu ekipu jakom – rekao je Ivanović.

Osvrnuo se na meč protiv Albe.

– Poraz je bio baš bolan, to nam je malo umanjilo šanse, ali su one po meni još realne. Mi samo moramo da verujemo, to je najvažnije. Za ovu ekipu važi da svakog dana treba da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare ono što nekad izgleda i da je nemoguće. Što se tiče Bajerna, to je ekipa koja je uzuzetno borbena. Imaju polivalentne igrače, svi mogu da igraju unutra i napolju, igraju pik en rol, u poslednje vreme i jako brzo.

Na pitanje hoće li Zvezda možda reagovati i psolednjeg dana moguće registracije za Evroligu dovesti neko pojačanje, Ivanović je dao jasan odgovor:

– Poslednjeg dana ne možemo ništa. Ni ponavljači poslednji dan ništa ne rade!

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar