Snimak ove KUTIJE prestravio je milione: Na njoj su bile zloslutne reči, a unutra nešto JEZIVO (VIDEO)

Video otkrića u staroj kući postao je viralan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok

Jako neobičan video zaintrigirao je mnogobrojne korisnike TikToka, do te mere da je dosad sakupio više od četrdeset miliona pregleda.

Priča kaže da je jedan par tokom renoviranja kuće pronašao skrivenu kutiju na tavanu, a na kojoj je na velškom jeziku bilo ispisano da nipošto ne sme da bude otvorena.

Počelo je tako što su novi vlasnici kuće pronašli tu kutiju skrivenu u kamenom zidu, a nedugo potom i ogledalo unutar kojeg je bio zapečaćen ključ.

@geebeetv We found the key! #renovation #creepy #ohno #mirror #scary #oldhousetiktok #haunted #mistake ♬ Creepy Music Box – Terra Fantasy

Radoznalost je odradila svoje, pa su ti ljudi otvorili kovčeg u kojem su zatekli četiri predmeta: ogrlicu, pramen kose, još jedan ključ i nešto nalik spaljenom komadu ploče za komunikaciju sa duhovima.

@geebeetv We opened the box! #renovation #creepy #ohno #box #ouija #scary #mistake #oldhousetiktok ♬ Creepy Music Box – Terra Fantasy

– O, da. Tako počinje radnja u horor filmovima – napisao je neko u komentarima, dok su autori snimka ispravno pretpostavili da se unutar tavana nalazi još jedna kutija.

Zatekli su je ispod parketa, a unutar te nje su pronašli ostatak ploče za duhove, naslikan pentagram i ugraviranu rečenicu: “Ne dopustite joj/tome da progovori”.

Za sada je na tome stalo, a korisnici spomenute društvene mreže izneli su tri pretpostavke:

1. Da su se prethodni vlasnici kuće zabavljali crnomagijskim ritualima i potom zažalili.

2. Da su se prethodni vlasnici iz šale odlučili da isprepadati nove stanare.

3. Da su sva tri dosadašnja videa osmišljena i režirana kako bi privukla pažnju korisnika TikToka.

Svaki od ta tri scenarija čine se kao lako moguća, a vreme će nam reći koji je od nih tačan.

 BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar