“Prijatelji države su svi oni koji su učinili nešto za nju”: Vučić poslao snažnu poruku nakon odlikovanja

Oglasio se Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Adem ALTAN / AFP / Profimedia, Shutterstock

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti Srbije.

Predsednik se nakon toga oglasio na Instagram profilu.

– Okupili smo se danas u želji da vama, koji ste dali veliki doprinos Srbiji, čineći dobro našoj kulturi i državi, još jednom iskažemo zahvalnost, naklonost i divljenje.

– Ovo ordenje je važno zato što Republika Srbija njime svedoči da ne zaboravlja svoje nacionalne pregaoce i prijatelje države, a prijatelji države su svi oni koji su učinili nešto za nju i njene građane.

– Primajući ova odličja, svrstali ste se u red onih pojedinaca i institucija, bez čijeg delovanja Srbija ne bi bila ono što danas jeste – prosperitetna država koja, poštujući lepe diplomatske običaje, gaji iskrena i principijelna prijateljstva sa narodima širom sveta.

– Čast mi je što vam u svojstvu predsednika Republike upravo ja dodeljujem ovo znamenje. Nasleđe Karađorđa, nasleđe Miloša Velikog, obavezuje nas da budemo hrabri i mudri u najtežim trenucima. Neka živi Srbija! – napisao je predsednik na Instagramu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar