“Zagrli me barem rukavima praznim”: Ana Bekuta slomljena od tuge za Mrkom na Dan zaljubljenih (FOTO)

Bekuta je često isticala koliko je između Mrke i nje bilo ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Ana Bekuta pre godinu i po dana izgubila je svoju najveću ljubav, političara Milutina Mrkonjića, a sada je svima pokazala koliko joj nedostaje objavivši stihove pesme “Košulja” Zvonimira Goloba.

Bekuta je često isticala koliko je između Mrke i nje bilo ljubavi, a već godinu i po dana tuguje za emotivnim partnerom s kojim je provela 10 godina.

– Leto, miris ulja u kapljama kiše. Otišao si. Vetar dlanovima maznim na užetu mokru košulju ti njiše. Zagrli me barem rukavima praznim – napisala je Bekuta u opisu fotografije na kojoj je s Milutinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)


Pevačica je i na godišnjicu smrti objavila potresno pismo u kojem je istakla koliko joj čovek njenog života nedostaje:

– Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi, hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana- napisala je pevačica tada i sve raznežila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar