Onlajn rođendan: Proslava jubileja Kombank Dvorane uz Frančeska Tristana (FOTO)

Kultno mesto koje je ispratilo mnoge generacije i uticalo na oblikovanje i formiranje kulturno-umetničnog identiteta Beograda obeležava drugu godinu postojanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kombank Dvorana

Kombank Dvorana obeležava dve godine postojanja, od kada je objekat zaživeo u novom, modernizovanom ruhu, nakon kompletne rekonstrukcije nekadašnje Dvorane Doma sindikata . Kultno mesto koje je ispratilo mnoge generacije i uticalo na oblikovanje i formiranje kulturno-umetničnog identiteta Beograda, ovogodišnji jubilej obeležiće u duhu globalne solidarnosti, kao i pojedinačne, ali i kolektivne svesti za potrebom ostanka u kući u vreme planetarne pandemije.

Foto: Kombank Dvorana

Pod parolom #ostanikodkuće, danas će, u 20h, na Jutjub kanalu Kombak Dvorane biti prikazan koncert svetski priznatog pijaniste klasične i elektronske muzike Frančeska Tristana i Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je pre dve godine i svečano otvoren objekat, posle deset meseci rekonstrukcije.

Foto: Kombank Dvorana

Podsetimo, kulturni život Beograda nastavio je i tokom 2020. godine da živi u ambijentu modernizovanom po svetskim standardima. Kombank Dvorana je i tokom ove godine obogatila svoj repertoar kulturnih dešavanja, doprinoseći oživljavanju duha prošlih vremena i nastanku novih uspomena. Beograđani su nastavili da uživaju u raznolikim sadržajima za sve generacije, a svaki osmeh posetilaca duboko je urezan u mapu sećanja i tradicije nastavljene na mestu Dvorane Doma sindikata.

Foto: Kombank Dvorana

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar