Srbija šalje dodatnu POMOĆ: Još 18 pripadnika MUP-a sa 9 vatrogasnih vozila pristiže u razorenu Tursku

Vatrogasci-spasioci iz Bora, Valjeva, Užica i Niša sa jednim navalnim vatrogasnim vozilom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug-AP/IHA Agency

Još 18 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora za vanredne situacije sa devet vatrogasnih vozila, krenuće danas oko 18 časova put Turske, kao dodatne snage našim vatrogascima-spasiocima u borbi sa posledica razornog zemljotresa koji je zahvatio Tursku.

Vatrogasci-spasioci iz Bora, Valjeva, Užica i Niša sa jednim navalnim vatrogasnim vozilom, četiri kombi i četiri terenska vozila polaze iz Niša i očekuje se da se pridruže kolegama u toku sutrašnjeg dana.

Podsetimo, prvi specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Sektora za vanredne situacije juče su otišli ka ugroženim područjima Republike Turske pogođenim zemljotresom, kojima je potrebna pomoć u spasavanju ljudskih života i pronalaženju preživelih.

Vest o odlasku srpskih vatrogasaca u zemljotresom razorenu Tursku dočekana je sa oduševljenjem i velikom podrškom za ove hrabre ljude koji su u svakom trenutku spremni da pomognu u spasavanju života u situacijama kada je to ključno.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar