ABA liga pred novim SKANDALOM: Borac ima sedam “zdravih” igrača, ali odlaganja utakmice NEMA (FOTO)

Zakazana je vanredna konferencija za medije od 16.00 časova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Borac Čačak

Košarkaši Borca iz Čačka za današnju utakmicu sa Cibonom (18:00) imaju samo SEDAM zdravih igrača, zbog čega su zatražili odlaganje meča, međutim čelnici regionalnog takmičenja to odbacili kao neosnovano.

Klub se oglasio zvaničnim saopštenjem, a zakazao je i zvaničnu konferenciju za medije od 16.00 časova, na dva sata pred termin meča.

– Reč je o velikom skandalu. Borcu je zdravo samo sedam igrača. Ostali su bolesni, imamo validnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega smo na vreme zatražili odlaganje utakmice. Do odlaganja nije došlo i ja se pitam ko su ti ljudi koji odlučuju da naša medicinska dokumentacija nije dobra i da potpisi srpskih zdravstvenih radnika, lekara, nisu validni. Skandal je na pomolu – kaže prvi čovek Borca, Predrag Pantović.

Više informacija svakako će biti poznato nakon zvanične konferencije koju organizuje klub u prostorijama.

– Povodom zdravstvene situacije sa igračima našeg kluba, klub će blagovremeno obavestiti javnost o daljim koracima, a ako ne ranije, onda od 16.00 časova kada će biti zakazana vanredna press konferencija – objavili su Čačani kratko saopštenje.

Ova utakmica je jako bitna za oba kluba, i jedni i drugi se bore za opstanak i cilj je izbeći ispadanje i baraž. Borac je ove sezone na četiri pobede i 13 poraza, dok su “Cibosi” na 6-11.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar