Oglasio se MUP povodom UBISTVA na Vračaru: Oštrim predmetom nanela smrtonosne povrede penzioneru

Određeno joj je zadržavanje do 48 časova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Društvene mreže, TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ nr, Ilustracija

Brzom i efikasnom akcijom policija je uspela da reši slučaj brutalnog ubistva na Vračaru i uhapsila Fatimu Z. (39) zbog sumnje da je oštrim predmetom usmrtila penzionera Dragana V. (70).

Кako se sumnja, F. Z. je oštećenom, u njegovom stanu, nanela više uboda po telu oštrim predmetom, nanevši mu smrtonosne povrede.

– Osumnjičena je uhapšena juče, nakon hapšenja određeno joj je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu – saopštila je policija.

Podsetimo, Fatima Z. uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru.

Telo nesrećnog čoveka sa ubodnim ranam pronašao je rođak koji je odmah pozvao policiju.

Kako su mediji ranije pisali sumnjičena je navodno priznala zločin, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose.

– Fatima je neko vreme čistila stan kod starijeg čoveka,pa je zbog toga locirana veoma brzo. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba. Da je on nasrnuo na nju kako bi je primorao na seksualni odnos – rekao je izvor medija ranije i dodao:

– Ona se tome oduprla, pa je braneći se zadala mu nožem smrtonosne povrede po telu. Potom je oprala nož i pobegla. Sve ove tvrdnje se još uvek ispituju – rekao je sagovornik za medije i dodao da se ne isključuje mogućnost da je motiv ubistva bila i pljačka.

Telo ubijenog čoveka preneto je na obdukciju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar