Emotivna ispovest brata Siniše Mihajlovića: “Hvala Zvezdi i navijačima na svemu”

Na ivici suza je govorio Dražen Mihajlović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je današnju utakmicu protiv Vojvodine kojom započinje prolećni deo sezone posvetila legendi kluba Siniši Mihajloviću.

Pred sam start meča, videli smo i performans na centru stadiona “Rajko Mitić”, a uramljeni dresovi 8 i 11, uručen je Mihajlovićevoj porodici, dvojici sinova, ali i bratu koji je bio prisutan na meču.

– Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore – emotivno je reagovao Dražen Mihajlović.

Takođe, Mihi su došli da odaju počast i saigrači iz čuvene generacije Barija – Dragiša Binić, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović.

BONUS VIDEO:

Vojvodina zaustavila Zvezdu na Marakani: Novosađani otkinuli dva boda šampionu Srbije!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar