Gledaćemo Rodžera Federera na Vimbldonu?

Izgleda da njegov život bez tenisa neće dugo trajati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Samo što je završio svoju prebogatu karijeru, postoje velike šanse da ćemo Rodžera Federera ponovo moći da gledamo legendu na svom poslu, i to na Vimbldonu.

Jasno je da je Švajcarac Rodžer Federer jedan od najboljih tenisera svih vremena i da bi njegov povratak u svet tenisa, na ovaj, ili onaj način bio ogromna stvar za “beli” sport.

“Telegraf” piše da su Federer i “Bi-Bi-Si” već sada u odmaklim pregovorima i da je saradnja između Švajcarca i jedne od najpoznatijih medijskih kuća na pomolu. On je sebe i najavljivao u ovoj vrsti posla i to odmah nakon završetka Lejver kupa na kojem se i oprostio od tenisa.

– Komentarisanje mečeva, da tako vratim nešto tenisu, mogu to da zamislim. Nekada gledam mečeve mnogo više zbog komentatora nego zbog same igre – rekao je tada novinarima.

Federer se verovatno neće zaustaviti na saradnji sa jednom medijskom kućom, s obzirom da je ESPN zainteresovan da ga angažuje kao stručnog konsultanta. BBC je svojim komentatorima po turniru davao i do 250.000 evra, a nema sumnje da bi Federer sigurno više dobijao.

Bonus video:

 

 



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar