Dnevni horoskop za 5. februar: Vodolije, zdravlje promenljivo, Rakovi, u poslu ste veoma uporni

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas ste promenljivi brzi i veoma ekspeditivni. Zato je odličan dan da se takmičite na poslu u bilo kojoj veštini. Imate više planova za preostali deo dana zato emotivni partner neće moći da računa na vas. Zdravlje odlično.

BIK

Vraćate se u svoju tajnu plansku opciju organizacije posla. Imate sve adute da ne uprskate plan ishitrenim odlukama. Emotivno polje je uzdrmano i naginjete direktnoj akcji prema emotivnom partneru. Zdravlje promenljivo.

BLIZANCI

Površni aktivni i pre svega napadni je parola vašeg poslovnog dana. Imate volje i želje da se pokažete i dokažete. U emotivnim odnosima ne odustajete od svojih makar i pogrešnih principa. Povedite računa o zdravlju.

RAK

Kada vas neće posao vi ste uporni a kada ide svojim tokom vi lako odustajete. To je ono što će obeležiti današnji tok posla. Pokušajte da ne donosite poslovne probleme u porodicu. Zdravlje je bez većih opštih tegoba.

LAV

Jaka je potreba za materijanom sigurnošću ali je još jača za slobodom. Zato se borite da radite što volite na način koji želite. Polje emocija nije ugroženo jer ste u dobro poznatoj rutini. Nemate tegobe sa zzdravljem.

DEVICA

Raskrstite  sa materijalnim situacijama. Danas ste podložni  da patite zbog novca. Niste u prilici da  postavljate uslove u emotivnoj  vezi. Vaše opšte stanje nije ugroženo.

VAGA

Planete danas nisu naklonjene i pokušajte da savladate svoju nestrpljivost na poslu. Odmorite sa planovima koji su na dugačkom štapu. Kao po običaju skrećete pogled od emotivnih prepreka. Vaše zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Niste danas pozitivni ali ste skloni preteranom uzbzđenju. Zato reagujete na prvu loptu i ulazite u raspravu. Mogućnosti na emotivnom polju su dobre ako ste se zaljubili. Imate velike šanse kod suprotnog pola. Zdravlje dobro.

STRELAC

Imate snage i energije ali je danas potreban dodatni napor da završite započete planove. Jedna večera pomirenja mogla bi da popravi narušene emotivne odnose. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

JARAC

Nema vetra koji će vas pokrenuti ali ima ozbiljnih planova koje treba da sprovedete u delo. Velike su prilike da se ne razumete sa emotivnim partnerom. Moguća glavobolja.

VODOLIJA

Imate neočekivane izdatke a to vas vodi u neraspoloženje. Jaki ljubavni aspekti daju vam mogućnost ljubavi ali i mržnje. Vaše opšte zdravlje je promenjljivo.

RIBE

Nemate mira i čačkate tamo gde ne umete dobro da se snađete. Radite poslove koji su vam poznati. Na emotivnom polju vi ste za fantaziju i maštu a ppartner za realnost. Nađite se na pola puta. Zdravlje je sasvim solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar