Albanci: Vučić balkanski Putin!

Kurtijevci besni na predsednika Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/RTS2, Ilustracija

Govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u Narodnoj skupštini kritikovao bivšeg predsednika SR Jugoslavije Vojislava Koštunicu i DOS zbog toga što su iz srpskih zatvora oslobodili 1.800 albanskih terorista, među kojima i Aljbina Kurtija, razbesneo je Albance u Prištini.

Poslanica u parlamentu lažne države Kosovo Mimoza Kusari napala je predsednika Srbije zbog te izjave i uporedila ga sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

– Predsednik Srbije žali u srpskom parlamentu zato što je bivši predsednik SR Jugoslavije oslobodio političkog zarobljenika, sadašnjeg kosovskog premijera Aljbina Kurtija iz zatvora. Putin u Rusiji i Vučić u Srbiji, slično žele svoje političke protivnike u zatvoru – napisala je Kusari.

Foto: Printscreen

Očigledno je da su Kurtijevci besni zbog Vučićeve izjave i zbog toga što im je predsednik Srbije jasno pokazao da bi teroriste koje su ubijali Srbe držao u zatvorima, za razliku od vlasti posle 5. oktobra, pa se ne libe da mu “prišiju” titulu balkanskog Putina.

Podsetimo, Vučić je na posebnoj sednici o Kosovu i Metohiji pokazao dokumenta o oslobađanju Aljbina Kurtija i još 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koje je potpisao Koštunica, a više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar