Lalić se obratio Belivuku, pa OTKRIO jezive detalje: “Ti si UBIO Adisa Spahića u Crnoj Gori”

Lalić je rekao da je Belivuk ubio Adisa Spahića u Crnoj Gori, kada je ubijen i Damir Hodžić, a Mile Radulović zvani Kapetan otet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, TANJUG, E-stock, Ilustracija

Optuženi za organizovanje kriminalne grupe Veljko Belivuk nastavio je danas da isputuje okrivljenog-saradnika Srđana Lalića, na suđenju toj grupi koja se teretii za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

Pričajući o ubistvima u Crnoj Gori, Belivuk je pitao Lalića kako je mogao da tvrdi da je Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojšu Jankovića tamo srdačno dočekao mušakrac “Zema” kada nije tome prisustvovao, na šta mu je Lalić odgovorio da su mu to oni ispričali.

Lalić je rekao da je Belivuk ubio Adisa Spahića u Crnoj Gori, kada je ubijen i Damir Hodžić, a Mile Radulović zvani Kapetan otet.

Belivuk je počeo današnje ispitivanje postavljanjem pitanja Laliću o planiranju ubistva Gorana Veličkovića, a Lalić je tvrdio da je njegova otmica bila detaljno isplanirana. Ranije je ispričao da je okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin Veličkovića dovezao do njive kukuruza, nakon čega su ga pripadnici oteli i odveli u kuću u Ritopeku gde je kasnije ubijen.

Belivuk je Lalića pitao kako je moguće da industrijska mašina za mlevenje mesa može da melje kosti, ali ne može kosu, na šta je Lalić odgovrio da su kosti elastičnije od kose.

Lalić je ranije ispričao da su prilikom uklanjanja tela morali da skidaju kosu svojih žrtava jer se kosa zaglavi u mašini.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar