Lekar nasilnik imao ŽIVOTNU TRAGEDIJU? Kolege otkrile: “Sestra ga odgojila, ali to nije opravdanje”

Nasilje u porodici, podsetimo, desilo se juče oko 17 sati u porodičnom domu lekara N.O. koji je nakon verbalnog sukoba zverski pretukao suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Kolege uglednog lekara N. O. (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao suprugu I. O. (42) u porodičnom domu u Zemunu, šokirane su činjenicom da je počinio ovo krivično delo.

Nasilje u porodici, podsetimo, desilo se juče oko 17 sati u porodičnom domu lekara N.O. koji je nakon verbalnog sukoba zverski pretukao suprugu koju je udarao i drškom od pištolja. Žena je od jezivih udaraca zadobila teške telesne povrede, a između ostalog polomljena su joj četiri rebra, nadlaktica i ima hematome po celom telu.

– Šokirani smo kada smo videli da je N.O. pretukao svoju suprugu! Nadali smo se da je u pitanju neka greška, ali smo se kasnije uverili da je ipak on u pitanju. To je čovek koji je bio maksimalno posvećen poslu i porodici i da ga pozovete u pola noći ili dana bio je spreman da pomogne, nasmejan i ljubazan – kažu kolege uhapšenog lekara koji inače radi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Kolege uhapšenog doktora kažu da im N .O. nikada nije delovao kao neko ko je spreman da uradi tako nešto.

– Zanemeli smo i nekako se međusobno pitamo da li smo mi ikada videli neku nasilnu crtu kod nhjega, ali na to pitanje definitivno imamo odričan odgovor jer je on sebe i porodicu stavljao iznad svega i delovali su srećno – kažu kolege i dodaju da je lekar imao težak život.

– Ostao je bez roditelja i odgojila ga je sestra, ali to nije opravdanje za ovo što je uradio. Ovo je za osudu!

Podsetimo, poznati lekar je juče uhapšen, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje i vodi istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

– Žrtva je nakon nasilje u policiji izjavila da je preživela torturu dugu 27 dana jer je njen suprug bio na bolovanju zbog zdravstvenog problema – kaže izvor iz istrage i dodaje da je supruga opisala detalje jučerašnje drame, ali i tokom tih dana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar