Ražnatović javno obelodanio šta mu žena namerno radi! Veljko se obratio Bogdani: “To je podla smicalica”

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u istom maniru, odakle se vidi da njih svoje imaju spontan i razigran odnos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-Stock

Veljko Ražanatović i njegova supruga Bogdana čekaju drugo dete, sina, kojem će dati ime Krstan, a za to vreme poznati bokser otkriva šta mu žena radi i kako mu otežava život.

Veljko Ražnatović na svom Instagram profilu našalio se sa suprugom Bogdanom kada je podelio jednu objavu, koja se tiče muško-ženskih odnosa u kući.

– Muž – osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena – osoba ženskog pola koja non stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica – podelio je Veljko na svom “Instagram” profilu i na istom tagovao svoju dragu Bogdanu.

Foto: printscreen

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u istom maniru, odakle se vidi da njih svoje imaju spontan i razigran odnos.

Supružnici u svojoj ljubavi i porodičnom životu sa sinom uživaju van preteranog fokusa javnosti, a sada sa nestrpljenjem isčekuju još jednog člana kome će se mali Željko nesumnjivo najviše obradovati.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar