Pojavio se snimak “LETEĆE” zmije i prepao meštane: Svašta su viđali, ali je ovo prešlo svaku meru (VIDEO)

Australijanci su navikli da žive sa jako otrovnim stvorenjima, ali je ovaj prizor i njih uznemirio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/ ClickHeart TV 2

Australija je ozloglašena po svom veoma otrovnom i ubojitom ekosistemu, pa po internetu odavno kruže šaljive priče kako tamo apsolutno sve pokušava da vas ubije, uključujući i “najstrašnijeg predatora od svih” – koalu. Samo ukucajte “drop bears” na Guglu i biće vam jasno.

Međutim, i pored toga što su navikli na razne paukove i zmije, koji se takmiče po tome koliko brzo mogu da usmrte čoveka, čak i meštane ponekad nešto može da iznanadi i isprepada. To je ovaj put bio snimak “leteće” zmije koja skače sa krova kuće i pada nekoliko metara dalje na ulicu.

Klip iz Moreton Beja je dugačak samo pet sekundi, ali je dovoljno zbunio i uplašio ljude da postane viralan. O bizarnom prizoru govorila je i Liza Van Gelder, profesionalni lovac na zmije koja ga je prvobitno objavila.

– Ne vole da budu mnogo vidljive. Ptice ponekad pokušavaju da ih napadnu, tako da je možda htela da pobegne od ptice. Zmije se baš dobro penju. Naišla sam na nekoliko veoma otrovnih istočnih braon zmija kako se penju – kazala je ona za australijsko izdanje Dejli mejla.

Liza inače kači snimke nalik ovom kako bi upozorila i obrazovala građane o zmijama, posebno u periodu kada se mladunci izležu iz jaja.

Iako deluje da je zmija imala grubo sletanje, ne izgleda da je bila povređena tokom ove vratolomije.

Snimak je iznenadio i lokalnog odbornika Marka Buta iako je sigurno navikao na znimke.

– Mogao sam lako da do kraja života ne saznam da one to mogu da urade – kazao je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, DailyMail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar