Evo kako prolazi vreme Dani Alvesu u zatvoru: Trebalo mu je vremena da se opusti, počeo je da igra fudbal

Uskoro bi trebalo da se održi suđenje Brazilcu zbog silovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Dani Alves nalazi se u zatvoru u Barseloni od kada ga je devojka optužila za silovanje.

Legendarnog igrača devojka je optužila za silovanje u noćnom klubu u Barseloni, što se navodno dogodilo krajem prošle godine, a Alves je uhapšen pre desetak dana i još uvek je iza rešetaka.

Alves je bez problema pristao da da izjavu o onome što se dogodilo te noći, ali je čak tri puta promenio priču, što je svima izazvalo sumnju.

Zbog toga je priveden i odbijena mu je kaucija zbog straha da bi Alves mogao da pobegne u Brazil ako bude pušten na slobodu. Odmah je promenio advokata i uložio žalbu na rešenje o jemstvu, a sada čeka da se sud još jednom oglasi.

Alvesu se sve srušilo za nekoliko dana jer ga je meksički klub Pumas odmah otpustio nakon što je uhapšen, a ako bude proglašen krivim, preti mu kazna zatvora do 12 godina.

Brazilac se trenutno nalazi u zatvoru Brians 2 koji se nalazi u Sant Esteve Sesroviresu. Naravno, u tom zatvoru on je postao glavna tema i stalno je u centru pažnje, a već je bilo zatvorenika koji su odlučili da saznaju kako Alves tamo provodi dane.
Jedan od zatvorenika dao je izjavu za uglednu Marku i otkrio šta 39-godišnjak radi u zatvoru i kako provodi dane. Priznao je da su svi zatvorenici bili u šoku kada se pojavio i da mnogi nisu razumeli šta se dešava.

Takođe je otkrio otkrio i da se Alves konačno malo opustio i da je i u četvrtak igrao fudbal sa njima u slobodno vreme u dvorištu.

Ostali zatvorenici su ga danima molili da igra s njima, a on je na kraju pristao da to uradi kako bi “ubio vreme” i prestao da razmišlja o svemu što mu se dogodilo prethodnih nedelja.

Brazilac je glavna tema u tom zatvoru jer niko od zatvorenika nije ni slutio da će im on biti “cimer”, ali ni da će jednog dana imati priliku da igraju fudbal sa bivšom zvezdom Barselone i brazilske reprezentacije.

Uskoro bi trebalo da počne suđenje Alvesu za silovanje.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Sportal.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar