Ivanović: Zvezdi će biti potrebna ambicija kakvu imaju mladi momci iz FMP!

Prokomentarisao je i dešavanja oko Fakunda Kampaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović održao je pres konferenciju posle pobede u Železniku nad FMP (99:84) u utakmici ABA lige.

– Mladi momci iz ekipe FMP-a su jako talentovani, čestitam im na ambiciji i želji sa kojom su igrali, to svaka ekipa mora da ima, to će nama biti potrebno u utakmicama koje slede – izjavio je.

– Čestitam im na tom žaru i na toj ambiciji sa kojom igraju utakmice. Svi igrači sa naše strane pokušali da daju svoj maksimum nije lako, pokušao sam da dam svim igračima da malo odmore i igraju zavisno od njihovog stanja – rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao i dešavanja oko Fakunda Kampaca.

– Imamo još mesec dana da Kampaco uđe u formu, igra jednu nedeljno, momci imaju svoj ritam, moraćemo da radimo što bolje da uđe u ritam I zapravo, nije mesec već dve nedelje do potpunog povratka Kampaca – rekao je trener Ivanović na konferenciji za medije i dodao da Dalibor Ilić koristi svaku šansu koja mu se ukaže i da će dobijati sve veću i veću šansu u nastavku sezone.

Ekipa Zvezde u ponedeljak u jutarnjim časovima putuje u Italiju na utakmice duplog kola Evrolige sa Virtusom i Armanijem.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar