“Bojimo se da mu se nešto desilo”: Porodica Aleksandra (33) koji je nestao pre sedam dana MOLI ZA POMOĆ

Aleksandar je nestao u ponedeljak 23. januara ujurtru u 4.30h i otad mu se izgubio svaki trag

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: drustvene mreze

Već sedam dana porodica intenzivno traga za Aleksandrom Stevanovićem (33) iz Belanovca, koji je otac dvoje dece.

Aleksandar je nestao u ponedeljak 23. januara ujurtru u 4.30h i otad mu se izgubio svaki trag.

Porodica je vrlo uznemirena nakon njegovog nestanka i neprestano ga traži sa meštanima sela Belanovce, a kako dani prolaze, čini se da je sve manje nade da će ga pronaći.

Aleksandar je na sebi, tog dana kada je nestao, imao crnu jaknu sa belim prugama, sivu trenerku i “Adidas” patike, kao i sat i zavojem umotanu levu ruku, jer se nedelju dana ranije povredio.

Porodica je pregledala dosta kamera sa lokala na tom putu gde postoji mogućnost da je prošao, ali ništa nisu otkrili što bi ih odvelo do Aleksandra.

Neutešna supruga i majka, Ana Stevanović, u bezizlazu ponovo je zatražila pomoć od medija i zamolila sve dobre ljude da se jave ako su ga videli ili da jave policiji.

– Ne liči mi ovo na njega uopšte. Na svašta sumnjam, na svašta. Bojimo se da mu se nešto desilo, da mu je pozlilo. Prvog i drugog dana je postojala neka nada, sad sve manje. Njemu nikad ne bi palo na pamet da ode od kuće. On je bio vezan za svoju porodicu, a kada je imao problem, uvek je meni prvo rekao, ja sam sve znala –  kaže Ana za Objektiv i dodaje:

– Maša je počela da plače i da ga traži, bila je vezana za njega, stalno ponavlja: “Tata nije tu, ovo je meni moj tata kupio, kad će tata da dođe”. A Mihajlo počinje da se povlači i plače stalno. Morala sam malo da ga sklonim od svega, pa je on kod rođake, jer ga ovde sve podseća na oca i teško mu je.

Kako Ana kaže, danas se potraga za njenim suprugom nastavlja prema Bojniku, jer su sve vikendice ka Leskovcu pretražene.

Nestanak je prijavljen leskovačkoj policiji koja je potvrdila da za Stevanovićem intezivno traga.

Ako ga neko vidi ili zna nešto o mladiću, neka javi policiji na telefon 016/192 ili supruzi na broj 065 99 52 500.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar