Mila pokazala GRUDI milionima ljudi i sada pljušte POHVALE: Razlog će vas iznenaditi i obradovati (VIDEO)

Sa širokim osmehom pozira u šarenom, prugastom bikiniju, ne obazirući se na svoje nesavršenosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/b_okut0

Tiktokerka Mila je svima održala dobru lekciju iz samopouzdanja jer je činjenica da nije lako prigrliti i prihvatiti svoje nesavršenosti. Posebno ne očigledno ih pokazivati drugima bez straha od kritike ili osude, ali ona je to ipak uradila.

Naime, ona je pokazala svoje nesavršene grudi.

Žena je nedavno podelila sa javnošću snimak na kome sa ponosom pokazuje svoje asimetrične dojke, od kojih je jedna vidno već od druge, a video je postao viralan – pregledan je preko 3,7 miliona puta.

@b_okut0transição de natal naquele pique

♬ original sound – XVX

Mila na snimku sa širokim osmehom pozira u šarenom, prugastom bikiniju, pritom pokazujući svoje nesrazmerne grudi i čini se da uopšte nema problem s tim – šta više u potpunosti je prihvatila ovu svoju karakteristiku.

“Kako si divna”, “Konačno neko ko stvarno voli sebe i to se i vidi”, “Hvala što sklanjaš stigmu sa asimetričnih grudi”, “I ja imam nejednake grudi i do sad sam ih se stidela”, “Hvala što si ovo podelila”, “O, Bože, nisi sama u ovome”, samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, asimetrija dojki, odnosno razlika u veličini i obliku dojki, smatra se normalnom i u slučaju potpuno razvijenih i formiranih ženskih grudi. Pretpostavlja se da je posledica nekih odstupanja u rastu koje su hormonske, ali prvenstveno genetske prirode.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar