Da li je ovo kraj? Dragović na izlaznim vratima Crvene zvezde!

Ovo najverovatnije znači da Crvena zvezda neće dozvoliti odlazak Strahinje Erakovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Dragović je došao u Crvenu zvezdu da ostvari dečački san, ali je posle godinu i po dana opet poželeo da ode u inostranstvo. Više od dva meseca trajala je saga oko njegovog odlaska iz Crvene zvezde, a izgleda da je rukovodstvo na kraju popustilo i dozvolilo iskusnom štoperu da ode već ove zime sa “Marakane”. Dragović je i dalje u Turskoj na pripremama, ali kako saznaje “Telegraf”, uporan je da nastavi karijeru u Italiji, u ekipi koju trenira Dejan Stanković, bivši šef stručnog štaba Zvezde.

On će verovatno otputovati u Italiju na završnicu pregovora sa Sampdorijom i najverovatnije potpisati ugovor sa njima, prenosi “Mozzart Sport”.

Crvena zvezda će tako potpuno neočekivano ostati bez jednog od najboljih fudbalera koji je insistirao da se oproba u Italiji u dresu Sampdorije kod Dejana Stankovića, gde će zajedno pokušati da izbore opstanak.

– Dragović ostaje sigurno. Bilo je interesovanje Sampdorije, ali niko iz kluba nas nije kontaktirao, već direktno igrača. Dragović je izrazio želju da se oproba u Seriji A, međutim, posle razgovora prihvatio je da je potreban Crvenoj zvezdi. I posle toga shvatio je da nema promil šanse da ide iz kluba. Tim činom smo pokazali da nismo počeli da slavimo šampionsku titulu i da nam je svaki igrač potreban – rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na početku priprema, ali se potom još jednom dokazalo da je “prelazni rok živa stvar”, kako to vole da kažu u Zvezdi.

Za sada nije poznato koliko će Zvezda zaraditi od Aleksandra Dragovića, ako će i išta. Prvobitno je tim iz Đenove nudio “suvu pozajmicu” do kraja sezone, dok se potom spominjala i suma od milion evra, što deluje približnije stavovima sa Marakane jer deluje neverovatno da bi se Dragović ponovo vratio u klub od leta.

Austrijanac srpskog porekla je u Crvenu zvezdu došao u leto 2021. godine kako bi ostvario dečački san, ali izgleda da se zadovoljio posle 79 utakmica i četiri gola, bez ulaska u Ligu šampiona.

Ovo najverovatnije znači da Crvena zvezda neće dozvoliti odlazak Strahinje Erakovića, dok će Dragovića menjati novopridošlica Uroš Spajić. Trenutno nije spreman zbog teže povrede, ali su u Zvezdi najavili da bi mogao da bude “u pogonu” od kraja marta ili početkom aprila.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar