“Teatar na brdu” bi mogao da nastavi da RADI: Predsednik Vučić odigrao VAŽNU ulogu

U sve se uključio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a razlog za to je što je Teatar na Brdu beležio odlične rezultate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG-AP/ TARA/ RADOVANOVIC bg/Facebook/teatar na brdu/Shutterstock/Objektiv/Ilustracija

Početkom godine je javnost bila iznenađena informacijom da pozorište Teatar na Brdu mora da napusti prostorije Kulturnog centra Čukarica, ali sada bi moglo da dođe do preokreta!

Prema saznanjima medija, trenutno se vode pregovori oko toga da Teatar na brdu nastavi da radi, iako je rukovodstvo Opštine Čukarica je prethodno saopštilo je donet plan za formiranje amaterskog pozorišta, hora i kulturno-umetničkog društva, umesto produženja saradnje sa produkcijskom kućom “Klan”.

Međutim, kako saznaju mediji, u sve se uključio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a razlog za to je što je Teatar na Brdu beležio odlične rezultate.

– I čelnicima opštine Čukarica je jasno da je to jedna zdrava priča, koju su pokrenuli glumci Andrija Milošević i Viktor Savić. Predstave su bile posećene, ljudi su dolazili i odlično se zabavljali, što je nateralo čelnice Čukarice da razmisle o tome da pronađu rešenje kako bi se jedna dobra priča nastavila – kaže izvor za medije upoznat sa svim detaljima i podvlači da je upravo sugestija šefa bila od presudne važnosti.

– Molba šefa države odigrala je ključnu ulogu i, koliko je meni poznato, postoji obećanje čelnika opštine Čukarica da će naći način i da formiraju i ametersko pozorište – zaključio je sagovornik u razgovoru sa medijima.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar