Šešelj RASKRINKAO Milicu, Boška i Miloša: Hrvatska “Jana” je pokazala kolike su PATRIOTE

Šešelj razotkrio "velike patriote"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milos Tesic/ATAImages/Shutterstock/Ilustracija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj za Objektiv prokomentarisao je fotografije koju su objavili lider Dveri Boško Obradović i lider Zavetnika Milica Đurđević, a na kojima zajedno sa liderom Novog DSS-a  Milošem Jovanovićem i drugim “velikim patriotama” navodno raspravljaju o Kosovu i Metohiji dok im kao osveženje na stolu stoji hrvatska “Jana”.

– Ovo je samo još jedna stvar u nizu koja govori o njima  – rekao je Šešelj dodajući da je i ovoj pokazatelj zbog čega ne veruje u njihov patriotizam.

– Bio sam u prilici da probam Janu i ne smatram da je nešto kvalitetna voda. U Srbiji imamo mnogo boljih voda – rekao je lider SRS-a, ne shvatajući što je ovaj trio odabrao baš hrvatsku.

– Ne bih izvlačio zaključke, ali u njhov patriotizam ne verujem. Posle prošlogodišnjih izbora sami smo svedoci da su odmah krenuli u mutne dogovore  i svakako da činjenice govore da dosta kalkulišu i da žele da dođu na vlast po svaku cenu, kao da ih ništa drugo ne interesuje – rekao je Šešelj za Objektiv.

Šešelj ističe da je pozicija jedina stvar koja ih zanima, i da se očigledno ne libe toga, a da im Kosovo uopšte nije bitno, za koje se predsednik Srbije Aleksandat Vučić bori.

Podsetimo, Milica Zavetnica, Boškić i Miloš desničar, pokazali su nam da vole “lijepu njihovu” Hrvatsku i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju! O tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar