Šešelj RASKRINKAO Milicu, Boška i Miloša: Hrvatska “Jana” je pokazala kolike su PATRIOTE

Šešelj razotkrio "velike patriote"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj za Objektiv prokomentarisao je fotografije koju su objavili lider Dveri Boško Obradović i lider Zavetnika Milica Đurđević, a na kojima zajedno sa liderom Novog DSS-a  Milošem Jovanovićem i drugim “velikim patriotama” navodno raspravljaju o Kosovu i Metohiji dok im kao osveženje na stolu stoji hrvatska “Jana”.

– Ovo je samo još jedna stvar u nizu koja govori o njima  – rekao je Šešelj dodajući da je i ovoj pokazatelj zbog čega ne veruje u njihov patriotizam.

– Bio sam u prilici da probam Janu i ne smatram da je nešto kvalitetna voda. U Srbiji imamo mnogo boljih voda – rekao je lider SRS-a, ne shvatajući što je ovaj trio odabrao baš hrvatsku.

– Ne bih izvlačio zaključke, ali u njhov patriotizam ne verujem. Posle prošlogodišnjih izbora sami smo svedoci da su odmah krenuli u mutne dogovore  i svakako da činjenice govore da dosta kalkulišu i da žele da dođu na vlast po svaku cenu, kao da ih ništa drugo ne interesuje – rekao je Šešelj za Objektiv.

Šešelj ističe da je pozicija jedina stvar koja ih zanima, i da se očigledno ne libe toga, a da im Kosovo uopšte nije bitno, za koje se predsednik Srbije Aleksandat Vučić bori.

Podsetimo, Milica Zavetnica, Boškić i Miloš desničar, pokazali su nam da vole “lijepu njihovu” Hrvatsku i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju! O tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar