Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš! Milica Zavetnica, Boško, Jovanović i “velike patriote” pokazali PRAVO LICE

Razotkrili se dok su pred licem javnosti propagirali svoju "ljubav" prema domovini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Što se više busaju u grudi uzvikujući reči patriotizma, toliko više lideri Zavetnika, Dveri i Novog Dss-a pokazuju svoje pravo lice, a u stopu ih prate i ostale “velike patriote”.

Naime, Milica Zavetnica, Boško Obradović, Miloš Jovanović sa ostalim kompanjonima pojurili su da iskoriste tešku poziciju Srbije po pitanju Kosova i Metohije, pa su izašli u javnost zahtevajući hitnu sednicu skupštine, očigledno željni još jedne lekcije u parlamentu, o čemu možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

Ovaj trio, plus “verni pratioci u patriotizmu”, dok se javno busaju kako bi oni na sve živo rekli veliko “ne”,slučajno su otkrili jednu veliku istinu, isto kao što su onomad otkrili da vole strane ambasade, pogotovi američku, o čemu možete čitati OVDE.

Naime, Milica Zavetnica, Boškić i Miloš desničar, pokazali su nam da vole “lijepu njihovu” Hrvatsku i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju!

Dok su pred licem javnosti propagirali svoju “ljubav” prema domovini, na fotografiji koju je objavila Milica Đurđević vidi se “ozbiljno patriotsko društvance”, a na stolu flaša. I ništa to ne bi bilo čudno da se ne radi o flaši koja nije bilo kakva, već ona koja ih je razotkrila: flaša “Jane” iz “lijepe njihove” Hrvatske!

Ne lezi vraže, Boško je uvideo kakvu grešku su napravili i da su se “ofirali”, te je odmah postupio u fazonu: Sklanjajte flašu! Ne sme srbadija da vidi koliki smo lažovi, jer će nam onda i politiku provaliti!

Brže bolje je objavio i on fotografiju, ali “čistu”, bez ambalaže koja čuva, očigledno, omiljeni napitak “velikih patriota”.

Ipak, kasno! Narod je prozreo njihovu nameru, o politici da ne pričamo, to se videlo i na izborima, a sada ostaje im samo gorak ukus “Jane” i žal zbog pogrešnih koraka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar