Da li je molila za pomoć? Evo šta su prestrašeni stanari Ane Volš zatekli u podrumu, pitaju se JEDNO

Interakciju sa Brajanom Volšom su imali i kada je 27. decembra pretraživao u kojoj saveznoj državi je najlakše razvesti se

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug-AP/Greg Derr/The Patriot Ledger/Printscreen/Instagram/anawalshe/Objektiv/Ilustracija

Mendi i Majk Silva, bračni par koji je stanovao u kući Brajana i Ane Volš i kojima su, neposredno pred Anin nestanak 1. januara otkazali stanovanje zbog prodaje nekretnine, ponovo su progovorili za američke medije nakon što su izneti brojni dokazi protiv Brajana Volša.

Majk Silva je ispričao da je bio u podrumu Volšovih, gde su pronađeni nož i krvavi tragovi.

Stanari Ane Volš istakli su, nakon što je Volš optužen za ubistvo supruge Ane i predočeni su zastrašujući dokazi koji to potkrepljuju, da ih danima proganjaju mnoga pitanja na koja sada nemaju odgovor. Oboje su razgovarali sa Anom i Brajanom neposredno pre njenog nestanka 1. januara zbog čega se pitaju da li su postojali neki znaci upozorenja koje su možda propustili.

Mendi i Majk Silva i dalje žive u kući koju su iznajmljivali od Volšovih, a kažu da čak i kada to više ne bude slučaj, ovaj zločin će ih proganjati.

– Pitam se da li je Ana imala vremena da pomisli na decu? Da li je molila za pomoć i govorila mu da prestane? Šta je osećala, razumete? – rekla je plačući Mendi Silva.

Njen suprug Majk dodao je da je nakon što su pročitani dokazi na osnovu kojih se Brajan optužuje za ubistvo, ostao zatečen.

– Vraćate film, premotavate sećanja i onda se zapitate da li nisam dobro pročitala između redova? Da li mi je sve ovo vreme nešto promicalo – kazala je Mendi.

Posebno šokantno pored dokaza koje je policija Kohaseta pronašla u kući Volšovih i tragovima u kontejnerima koje je Brajan obilazio nakon njenog nestanka, izdvaja se Gugl pretrage kroz koju je pokušao da nađe odgovor na prilično bizarna i jeziva pitanja – kako se otarasiti tela, kako raskomadati telo, šta će se dogoditi ukoliko ga potopi u amonijak, koliko je vremena potrebno da bi počelo da se oseća i slično. Istog dana kada je Brajan pretraživao neke od ovih tema, porodici Silva je čestitao Novu godinu.

– Nakon što sam mu odgovorio na poruku, nije mi više odgovara. Posle toga, nije bilo nikakvog odgovora – kazao je Majk u neverici, imajući u vidu da je Ana možda već tada bila mrtva.

Interakciju sa Brajanom Volšom su imali i kada je 27. decembra pretraživao u kojoj saveznoj državi je najlakše razvesti se, ali kaže da ni tada ništa nije ukazivalo da će se nešto dogoditi kroz samo nekoliko dana.

– Delovalo je kao da je sve u redu – kaže je Majk.

Izjavili su i da su ranije bili u podrumu Volšovih u kom je policija prvo pronašla krvave tragove zajedno sa jednim oštećenim nožem na kom je takođe uočena krv i da je reč o prostoriji koja nema zvučnu izolaciju. Zbog toga je jedno od pitanja koje ih proganja jeste i ono da li su u trenutku kada je Brajan presudio Ani u kući bila i njihova deca, sinovi od dve, četiri i šest godina. Prema optužnici, podsećanja radi, Brajan je to gnusno delo počinio u podrumu, gde je raskomadao telo, delova se kasnije otarasio, a prostoriju oprao.

Ana Volš je, podsećanja radi, krajem decembra prošle godine obavestila bračni par Silva da će uskoro morati da se isele jer planira da proda tu nekretninu. Uprkos tome što je Ana bila zaposlena u firmi koja se bavi trgovinom nekretnina, iznenadile su ih takve vesti. Iz ove perspektive, kako su kazali u ranijim razgovorima sa novinarima iz Amerike, deluje kao da je Ana žurila sa prodajom.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar