Policajku prekinuli usred vrele akcije u kolima: Čulo se VRIŠTANJE, pa su isplivali još sočniji detalji

Navodi se da je veza između njih dvoje bila opštepoznata među kolegama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dvoje njujorških policajaca morali su naglo da prekinu strastvene odnose u automobilu nakon što su ljude u komšiluku uzbunili vrisci žene, objavio je Njujork post. Kolege su pronađene gole u ​​vozilu čim je jedan građanin prijavio „vruće i žestoke povike” dispečeru.

Sve se navodno odigralo oko 1.30 na parkingu gde su policajci ostavljali svoja lična vozila, ispred 79. policijske stanice u naselju Bedford-Stajvesant, preneo je dalje Post i izneo još sočnih detalja.

Navodi se da je veza između njih dvoje bila opštepoznata među kolegama, iako je to saznala supruga neimenovanog policajca i napravila haos u stanici prošlog leta.

– Prevarena žena se tog dana pojavila u stanici da se suprotstavi svojoj rivalki. I ne samo da niko od njenih pretpostavljenih ništa nije uradio po tom pitanju, već je nekome palo na pamet da udruži policajca i policajku da rade kao partneri u istom sektoru – rekao je izvor iz policije zanjujorški list.

Za sada nije poznato da li su veoma bliski partneri disciplinski kažnjeni, ali je isti izvor rekao da su policajci na „istrazi” prekršili proceduru prilikom intervencije. Naime, nisu uključili kamere na uniformama niti podneli izveštaj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar