Solidne partije srpskih reprezentativaca protiv evroligaša!

Stefan Jović i Boriša Simanić među najboljim igračima u porazu Saragose

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:YouTube/PrintScreen

Košarkaši Valensije pobedili su ekipu Saragose rezultatom 88:76 u okviru 17.kola ACB lige, uz zapažene partije srpskih igrača Boriše Simanića i Stefana Jovića.

Povremeni srpski reprezentativac Boriša Simanić je protiv Valensije odigrao drugu najefikasniju partiju sezone, ubacio je 13 poena evroligašu, imao i 5 skokova, i uz Islanđanina Hilnasona, koji je takođe imao 13 poena, bio najbolji kod gostiju.

Raduje i forma Stefana Jovića, i dalje rekordera Evrolige po broju asistencija (19), koji je za skoro 23 minuta u igri protiv Valensije imao učinak od 7 poena i 7 asistencija.

Međutim, nije to bilo dovoljno da se dođe do boljeg rezultata na terenu ekipe koja beleži veliki uspon u poslednje vreme na oba fronta.

Još jedan naš as je imao brilijatnu partiju, takođe u porazu, i to opet od evroligaša.
Naime, košarkaši Real Madrida pobedili se Breogan rezultatom 91:73, a najefikasniji igrač Breogana bio je nekadšnji igrač FMP-a Nemanja Nenadić sa 22 poena i na to je još podelio pet asistencija. Na drugoj strani, reprezentativac BiH, Džanan Musa je dodao 20.
Real Madrid zauzima prvu poziciju na tabeli ACB lige sa 14 pobeda i svega tri poraza, dok je Breogan 11. sa osam pobeda i devet poraza.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar