Ovo je PRVI MUŽ Suzane Jovanović s kojim ima sina: Poznati HARMONIKAŠ, udala se kada je imala 17 godina

Pre Saše Popovića pevačica je volela jednog harmonikaša sa kojim je dobila sina Danijela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Venčali su se 1998. godine na ceremoniji koja je u to vreme bila jedna od najglamuroznijih i najvećih, a kumovali su im Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Svadba je održana tri godine nakon sudbonosnog susreta.

Ali, pre Saše Popovića pevačica je volela jednog harmonikaša sa kojim je dobila sina Danijela. Njemu danas ne pominje ni ime, te javnost ne zna kako se on zove ni kako izgleda, ali mediji su svojevremeno pisali kako su se oni upoznali.

Naime, Suzana je već sa 15 godina nastupila je na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar i potom uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini, pisao je jednom Alo.

Dobili su sina, ali su se razveli samo sedam meseci nakon rođenja Danijela, pa se tada pevačica vratila u porodični dom.

Danijela je Saša prihvatio i odgajio kao svog sina!

— Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pevačica svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni reč o svom biološkom ocu.

— Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar