Barsa nije učila na svojim greškama: Atletiko je “zavrnuo” za Grizmana, a ona mu prodala i Depaja!

Malo ko je očekivao da će do ovog transfera zapravo i doći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klubovi Barselona i Atletiko postigli su “načelni dogovor” o transferu napadača Memfisa Depaja u madridski klub, rekao je danas za Frans pres izvor iz katalonskog kluba.

– Jutros smo postigli načelni dogovor o transferu Depaja u Atletiko – rekao je taj izvor i dodao da su ostali da se dogovore konačni detalji ugovora.

Prema pisanju španske štampe, transfer iznosi tri miliona evra, a holandski reprezentativac će se obavezati Atletiku do juna 2025. godine.

Depaj, koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Barselonom, ove sezone je odigrao samo četiri utakmice i postigao jedan gol.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je u Barselonu stigao jula 2021. godine kao slobodan igrač. Prošle sezone je postigao 13 golova i upisao dve asistencije na 38 mečeva.

Inače, veoma je čudno da je Barsa pristala na novi dogovor s Atletikom, koji ju je “zavrnuo” za određenu svotu novca oko ugovora Antoana Grizmana, ne dozvolivši mu dovoljno minuta na terenu, što bi bio okidač za klauzulu koju bi Madriđani u tom slučaju morali da plate.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar