Lažirao OTMICU da bi za Novu godinu bio sa LJUBAVNICOM, ali to nije najluđe: Sklopio je priču za medalju

Iz nekog je razloga mislio da njegova izmišljena priča zvuči bolje od stvarnosti, ali je na kraju provaljen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@DTNNEWUpdates

Jedan Australijanac se toliko potrudio da provede Novogodišnju noć sa ljubavnicom umesto sa devojkom da je inscenirao sopstvenu otmicu.

Pol Jera (35) iz grada Volongonga je 31. decembra prošle godine rekao svojoj ne tako dragoj da ide da se nađe sa svojim “finansijskim savetnikom”. Ubrzo nakon što je napustio dom njoj je stigla poruka da ga je kidnapovala “s*ksualna radnica”, preneli su lokalni mediji.

Koliko god lažiranje otmice zvučalo ludo, opravdanje koje je dao bilo je još luđe, a tvrdnja da ga je od svih ljudi kidnapovala baš prostitutka, je verovatno bila najluđa stvar koje se setio. Međutim, devojka je odmah poverovala jer je on navodno i ranije “imao problema sa prostitutkama”, pa je odmah zvala policiju.

Pol je iz nekog razloga mislio da njegova izmišljena priča zvuči bolje od stvarnosti, ali je na kraju provaljen kada je policija pregledala snimke bezbednosnih kamere u komšiluku. Na jednom od njih se videlo kako ulazi u kuću svoje ljubavnice sa torbom.

Pol je, posle svoje devojke, 1. januara obavestio i oca da je bio kidnapovan, ali da će ga uskoro pustiti jer je pristao da joj da svoj motor vredan oko 7.000 australijskih dolara!? Na snimku iste one kamere videlo se kako napušta kuću sa svojom ljubavnicom nekoliko minuta nakon poziva i seda u njena kola.

Policiji nije bilo teško da sklope kockice ovog “briljantnog” plana.

– Ustanovljeno je da je muškarac navodno izmislio priču o sopstvenoj otmici. Odeljenje je takođe tvrdilo da je lice traćilo sate našeg vremena na istragu lažnog slučaja i da je na taj način trošio i finansijske resurse policije – navodi se u saopštenju policije Novog Južnog Velsa koja je dodala da su potrošili oko 25.000 australijskih dolara .

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar