Bizaran slučaj pred sudom: MIRA mora da dokazuje da je MIRA i da nije udata za BORU

Niko ne ume da objasni kako se ovo desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mira Brajković 2021. godine je dobila dva poziva sa Opštinskog suda u Šibeniku za raspravu u svojstvu svedoka, na kojoj je trebal o da se razjasne “okolnosti sticanja i posedovanja nekretnine u Vodicama”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Isti poziv dobilo je još petnaestak ljudi koji su upisani kao vlasnici na dve katastarske jedinice, a među njima i Mirin suprug Boro Brajković, prenosi “Vecernji list”.

Jedini problem je to što gospođa Mira Brajković ne poseduje nekretninu u Vodicama, a nije ni supruga gospodina Bore.

Boro Brajković je iz Nove Gradiške, a Mira nikad nije čula za dotičnog gospodina, piše “ŠibenikIn”.

– Prvi pozivi došli su u martu 2019. godine. Otišla sam sa ćerkom u pisarnicu Geodetskog odeljenja da im kažem da nemam veze s nekretninom u Vodicama. Gospođa na šalteru bila je ljubazna i zapisala da nisam vlasnica nekretnine. Međutim, onda je došla žena sa drugog šaltera, počela da viče i krenula prema nama kao da će da nas udari. Kad smo pobegle napolje, svom snagom je zalupila vratima. Ne mogu da verujem da državna službenica može tako da se ponaša, uopšte mi nije jasno zašto je tako reagovala – ispričala je Mira Brajković.

Foto: Shutterstock

Ovih dana, kada su joj opet stigli sudski pozivi za isti slučaj nekretnine u Vodicama, gospođa Brajković ne pomišlja da ode u pisarnicu, ali ne zna kako da reši ovaj slučaj.

OIB i navedena šibenska adresa u pozivima su njeni, ali ona ne zna kako se našla u celoj priči.

– Jednostavno, nisam vlasnica nekretnine u Vodicama! Mislila sam da su to na sudu u ovih godinu dana shvatili, ali očigledno nisu. Stigli su novi pozivi i ja više ne znam šta da radim. Ja sam bolesna žena koja ostvaruje nekakva prava na temelju svog stanja, a sad će da ispadne da imam nekretninu. Još će na kraju i policija da dođe po mene jer se ne odazivam na sud – kaže Mira Brajković.

Odgovor o ovom neobičnom slučaju s Opštinskog suda u Šibeniku još nije stigao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar