PRONAĐENA nestala Srpkinja u Parizu: Evo gde je Slobodanka bila i šta se sve IZDEŠAVALO

Potraga je trajala i tokom ovog jutra sve do presudnog komentara izvesne Tanje koja je otkrila da je Slobodanka u bolnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Facebook

Srpkinja, Slobodanka Kocić, koja je nestala sinoć u Parizu u osamnaestom arondismanu, pronađena je.

Informacija o njenom nestanku pojavila se u grupi Svi Srbi u Parizu uz informaciju o tome gde se Slobodanki Koćic rodom iz Niša gubi svaki trag. Njena porodica i prijatelji su je tražili cele noći u kvartu gde je nestala, pošto je prethodno samo sišla da kupi hleb.

Nestanak je prijavljen policiji ali oni ništa nisu mogli da urade. Potraga je trajala i tokom ovog jutra sve do presudnog komentara izvesne Tanje koja je otkrila da je Slobodanka u bolnici Delafonten gde su je dovezli kolima Hitne pomoći u mestu Sen-Deni gde Tanja radi.

Kako kaže, prepoznala ju je sa fotografije koja je objavljena na sajtu Svi Srbi u Parizu.

Kako je porodica saopštila, Slobodanka se izgubila i neko vreme je lutala sama ulicama Pariza. Videvši to jedna patrola policije je odvezla u stanicu ali nisu mogli da je identifikuju jer Slobodanka ne govori francuski jezik. Pošto je Slobodanka dosta plakala, odlučeno je da se prebaci u bolnicu Delafonten. A onda je Tanja prepoznaje sa slike i priča dobija srećan kraj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar