Sestra se osvetila bratu na SAHRANI: Zbog podmukog TRIKA završio u lisicama, nije znao šta ga je snašlo

Otkriveno je da ima više od 30 puta veću količinu kokaina u krvi od dozvoljene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Žena je “smestila” rođenom bratu hapšenje podmetnuvši mu kokain, posle svađe na sahrani njihovog ujaka. Osvetoljubiva sestra je pozvala policiju i rekla da njen brat ima “velike količine” kokaina u svom autu, prenosi Dejli mejl.

Dejvida Prajdmora (42) je zaustavila policija u Klaktonu u Eseksu, pošto im je njegova sestra rekla da prevozi “velike količine” droge, klase A. Policija nije otkrila velike količine droge, već manju količinu u njegovom džepu. Otkriveno je da Prajdmor ima 0,2 grama kokaina kod sebe i 68 mikrograma po litru kokaina u krvi. Legalan limit je 10 mikrograma. Takođe je vozio bez dozvole i osiguranja. Incident se desio u oktobru 2020. godine.

Sestra se urotila protiv brata pošto su tenzije među njima došle do vrhunca na sahrani njihovog ujaka. Drogu koja je pronađena kod njega, navodno mu je dala sestra.

Dejvida je policija zaustavila i 2. februara 2021. godine. zaustavljen je na benzinskoj pumpi na putu ka svojoj kući, od sestre, pošto je policiji rečeno da je “ušmrkivao kokain dok je vozio”. Kod sestre je bio da joj pomogne da preseli stvari.

Otkriveno je da ima više od 30 puta veću količinu kokaina u krvi od dozvoljene, 328 mikrograma po litru droge u krvi, kao i veliku količinu kanabisa.

Prema rečima tužioca, Prajdmor mu je rekao da je on individua koja se oslanja na alkohol i drogu kad život postane težak.

On je priznao tri tačke optužnice, vožnju pod uticajem droge, posedovanje kokaina i vožnju bez dozvole i osiguranja.

On je 23. decembra dobio kaznu, neće smeti da vozi narednih pet godina i moraće da ispuni 200 sati volonterskog rada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar