Aleksandar Mitrović podigao Srbiju na noge: “Hijene oko FSS direktno su nišanile ka Piksiju”

"Odmah ću vam reći – još jedna laž! Niko od nas ne igra za Srbiju zbog novca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/ AP Photo/Ricardo Mazalan

Aleksandar Mitrović kao nikada – oštro u glavu i pravo u centar.

Reprezentativac Srbije je komentarisao dešavanja na Svetskom prvenstvu, kao i odjeku nakon što se turnir u Kataru završio.

– Stekao sam utisak da su se pojedinci naslađivali problemima reprezentacije. Čini mi se da unutar pojedinih krugova postoji želja da nas što pre slome! Jedva su dočekali ispadanje i osuli paljbu. Po principu – njima je dobro, koliko je fudbalskoj Srbiji loše. Navikao sam, posle decenije u reprezentaciji, na sve i svašta, tako i jasno ciljane kritike – rekao je Mitrović u intervjuu SK i nastavio u istom dahu:

– Konkretno, hijene oko Fudbalskog saveza Srbije. Sakrivene u kojekakvim rupama, ćutale su dok je Srbija gazila sve pred sobom. Pitanje vremena je bilo kad će osuti paljbu po nama. Već viđen scenario, samo što su pojedinci direktno dodatno nišanili i ka selektoru Draganu Stojkoviću. A, kad smo sa Piksijem briljirali, nigde istih stručnjaka, nije bilo.

Nije bilo potrebno postavljati mu pitanja, govorio je u dahu.

– Pojedinci su osetili potrebu da komentarišu Piksijev učinak, iako su miljama daleko od selektora, njegovog imena, karijere, ali i našeg tima. Pitanja o pripremi utakmice, raspoloživom kadru, povredama, psihološkom stanju fudbalera, kao da nisu bitna. Ne ide to… Klupa i teren su jedno, televizija, studio, sasvim drugo. Dobili su pet minuta slave! Potrudićemo se da već od marta priču nastavimo u drugačijem, nama znanom smeru.

Nedavno se pojavila priča o preraspodeli novca, što je Mitrović oštro demantovao.

– Odmah ću vam reći – još jedna laž! Niko od nas ne igra za Srbiju zbog novca. Lično, sramota me i da pričam na temu premija. Igramo u odličnim klubovima, zarađujemo i više nego dovoljno, reprezentacija traži čistu glavu i srce. Novac nije bitan! Ne ulazim ko je koliko dobio, niti me tuđi novac interesuje. Znam da su ispoštovani svi ljudi u sistemu Fudbalskog saveza Srbije, najuže jezgro „A“ selekcije takođe. Svi do jednog – zaključio je Mitrović za SK.

Bonus video:

Crno-beli pitbul grize sve: “U Engleskoj sam živeo sa Rajsom – Titula? Teško je, ali nije nemoguće!”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar