Preljubnici otkrili na koji način ih biraju: Sa kojim ženama muškarci najčešće varaju supruge?

Evo šta je otkrilo jedno istraživanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nedostatak strasti je jedan od najčešćih razloga zbog kojeg muškarci odluče da prevare supruge. To je pokazala jedna studija sprovedena u Australiji, koja je za zaključak imala da je uzrok afera nezadovoljstvo jačeg pola zbog upornog odbijanja na koje nailaze kod supruga. Ipak, dodato je i da muškarci najviše krive svoje lepše polovine za to što su neverni.

Da li znate sa kojim ženama najčešće stupe u prevaru? Neverni muškarci su otkrili kako biraju žene sa kojima će varati svoje partnerke. Istraživanje jednog sajta za upoznavanje otkrilo je da proces izbora nije slučajan i muškarci uglavnom prvo razmišljaju o tome, potom planiraju i na kraju – urade.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca priznalo je da bi u slučaju, da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla. Iako se “druga žena” često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak. Dakle, muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije. To se najčešće dešava sa koleginicama, jer sa njima provode najviše vremena – svakodnevno.

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio intimni odnos koji bi zadovoljio njihove potrebe. Kada su žene u pitanju, smatra se da više od polovine njih ima aferu nakon rođenja dece.

Žene kod traženja partnera za aferu najviše gledaju njegov izgled, ali postoje i one koje je muškarac privukao na intelektualnom nivou. Većina muškaraca i žena kažu da je “afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život”. Da li vas ovi podaci iznenađuju ili ne?

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar