JEZIVO: Čuvenom sportisti odstranjeno više od 100 tumora (VIDEO)

Španski biciklista ima 40 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube

Jedan od najboljih biciklista svih vremena, Alberto Kontador, podelio je sa svojim pratiocima video na društvenim mrežama, u kojem je otkrio da neko vreme neće biti u mogućnosti da vozi.

Naime, on je bio primoran da se podvrgne hirurškom zahvatu, s obzirom na to da je na telu imao preko 100 dobroćudnih tumora. Potom je na društvenim mrežama podelio snimak, u kojem se vidi da mu je čitavo telo prekriveno zavojima.

– Juče je bilo vreme za “popravku”. Trebalo je da uklonim neke lipome, i pokazalo se da ih imam preko 100. Neću voziti neko vreme – napisao je legendarni biciklista.
Podsetimo, Kontador je jedan od šest biciklista koji su uspeli da slave na sve tri velike trke (Tur de Frans, Điro d’Italija, La Vuelta).

Španski biciklista ima 40 godina, a i dalje je aktivan na profesionalnom nivou u biciklizmu. Karijeru je počeo još 2003. godine.

Najprestižniju trku sveta je osvojio dva puta (2007. i 2009. godine), isto je dva puta bio najbolji na Điro d’Italiji (2008. i 2015. godine), a tri puta je u svojoj Španiji bio najbolji na Vuelti (2008, 2012, i 2014. godine).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alberto Contador (@acontadoroficial)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar