Ušao je u istoriju, pa upao u kandže DROGE: Evo kako danas izgleda čuveni Kevin iz “Sam u kući” (FOTO)

i. Kalkin je počeo da uzima drogu i antidepresive, a sa zavisnostima se borio do pre nekoliko godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Božićne praznike gotovo je nemoguće zamisliti bez čuvenog filma “Sam u kući”, čija popularnost svake godine u isto vreme “vaskrsne”.

Kevina Mekalistera savršeno je odglumio preslatki plavi mališan, koji je tada imao deset godina, Makoli Kalkin. Prva dva nastavka filma bila su njegov početak, ali i najveći uspeh u celoj njegovoj karijeri, koja je trajala do njegovih tinejdžerskih godina.

Foto: Printscreen/Youtube

Nažalost, pametni i dragi dečak iz filma nije bio takav i u stvarnosti, a već s 15 godina šokirao je svoje roditelje kada im je rekao da ne želi da mu više budu staratelji. Izjavio je da on može sam da brine za sebe i svoje bogatstvo, tada vredno 13 miliona dolara, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Poput mnogih drugih tinejdžera koji se u tim godinama suočavaju sa slavom, ni Makoli nije uspeo da se otrgne okovima zavisnosti. Kalkin je počeo da uzima drogu i antidepresive, a sa zavisnostima se borio do pre nekoliko godina.

Teške trenutke proživljavao je i nakon prekida ljubavne veze s Milom Kunis, kojoj raskid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Eštona Kučera, s kojim je i danas. Makoli ju je uprkos tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu da budu samo prijatelji.

Foto: Printscreen/Youtube

Kalkin iza sebe ima i brak s glumicom Rejčel Majner, kojom se oženio 1998. Odlučili su se za razdvojeni život nakon samo dve godine i 2002. razveli.

Razlog njihovog razlaza bio je taj što je ona htela decu, a on nije bio spreman za to i hteo je da se vrati glumi. Međutim, Makolija tada niko nije hteo jer je zbog droge izgledao neprepoznatljivo, a internet su preplavile njegove fotografije na kojima je izuzetno mršav i gotovo neprepoznatljiv.

Mnogi fanovi koji su ga obožavali od malih nogu ozbiljno su se zabrinuli za glumca, a čini se da se i on konačno zabrinuo za sebe, te je odlučio da slabostima stane na kraj.

Brenda Song spasila ga je 2017. godine, njegova verenica i glumica. Brenda i Makoli upoznali su se na setu filma “Changeland”. Za “Entertainment Tonight Song” je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao deca.

– Deca glumci, o tome ne stignemo ni da razgovaramo, samo se pogledamo u oči i znamo šta mislimo.

Foto: Printscreen/Youtube

Da je njihova ljubav ozbiljna, Kalkin je pokazao i u podkastu ”The Joe Rogan Experience”.

– Verovatno ćemo imati decu. Biće preslatko, rekao je Kalkin u avgustu 2018.

Ta želja im se i ostvarila, a par je u maju 2021. godine dobio sina, kom su dali ime Dakota. Mališan je ime dobio po pokojnoj Makolijevoj sestri, koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći, kad ju je udario automobil. Bliski izvori govore kako par planira još dece, ali da uskoro žele i da se venčaju.

Foto: Printscreen/Youtube

Ovog oktobra paparaci su uhvatili par u šetnji Los Anđelesom, a Makoli je tada gurao kolica s dva sedišta, pa su se mnogi odmah zapitali jesu li dobili i drugo dete. Međutim, oni se o tome nikada nisu oglasili, pa ostaju samo nagađanja.

Uprkos burnoj prošlosti Kalkin je zadržao dobru reputaciju, a vratio se i na pravi put, te danas živi mirnim porodičnim životom dalje od očiju javnosti koliko god je to moguće.

BONUS VIDEO:



Izvor: Dnevnik.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar